Ferney

De kracht van Ferney

Naast uitstekende inkoopcondities biedt Ferney ondersteunende faciliteiten zoals promotie, exclusieve merken e.d. om de leden maximaal te ondersteunen. Zowel assortiment als faciliteiten zijn 'à la carte' beschikbaar. Om de inkoopcondities ook in de toekomst scherp te houden is Ferney een internationale samenwerking aangegaan met een krachtige Duitse partner.

De Ferney leden
De leden van Ferney, 50 zelfstandige ondernemers (voornamelijk business to business) in Nederland en België, zijn stuk voor stuk 'ijzerboeren' pur sang. De Ferney-leden kenmerken zich door een gezonde groei en een sterke, zelfstandige positie in hun markt. Voor Ferney is deze zelfstandige positie uitgangspunt en Ferney stopt dan ook 'bij de achterdeur' van haar leden.

Optimale ondersteuning
Optimale ondersteuning van de leden is de belangrijkste doelstelling. Leden hebben een bepalende stem bij de assortimentskeuze en het beleid. Het onderlinge contact met de leden is uitstekend. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd om o.a. vernieuwingen in het assortiment en de laatste ontwikkelingen in de branche te bespreken.

Assortiment
Het assortiment van de Ferney bestaat uit ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en materialen voor de bouw, industrie en het doe-het-zelf-segment. Een zeer uitgebreid en kwalitatief goed assortiment, waaruit de leden à-la-carte kunnen kiezen. Daarnaast volgt Ferney actuele ontwikkelingen in de markt en breidt het assortiment uit als daar vraag naar ontstaat.

Binnen dit assortiment kent Ferney drie exclusieve merken, exclusief voor leden. Kwalitatief hoogwaardige merkproducten, die een upgrading van het assortiment bewerkstelligen.